Wednesday, August 17, 2011

Наредба за окупација на Македонија


Наредба од управата на окупациската зона Скопје,со кое се објавува окупацијата на Македонија од страна на Бугарија.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.