Monday, July 25, 2011

Галерија на фотографии за солунските атентати

Бродот Гвадалкивир 
Прокопаниот тунел кој водел до Отоманската банка  
Остатоци од Отоманската банка   
Остатоци од Отоманската банка
Турски војници влегуваат во куќата во која се забарикадирани дел од гемиџиите
Турски војници чекаат апсење на еден од атентаторите

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.